Një i ri deklaron se ka rënë në dashuri me një robot madje ka zbuluar se po planifikojnë edhe të martohen.

Joey Morris ra kokë e këmbë në dashuri me RoboTroll pothuajse dy vjet më parë, pasi u tërhoq nga ‘buzëqeshja e tij e kënaqur’ dhe flokët rozë të ngritura lart.

Dashnorët e mëparshëm të 29-vjeçarit ishin një llambë, një kamion transformator dhe madje edhe një figurinë e Halloëeen.

Por marrëdhëniet nuk zgjatën pasi vëmendja e Joey-it u dobësua ndaj tyre.

Ai filloi të takojë RoboTroll në dhjetor 2017 pasi u ndie ‘nostalgjik’ dhe e shprehu përsëri dashurinë e tij.

Smitten Joey, nga Taneytoën, Maryland, SHBA, ishte 10 vjeç kur e kuptoi se ishte objektum, që do të thotë të tërhiqet nga objektet.

Tani, është duke pritur të ardhmen me kukullën plastike duke përfshirë një udhëtim në Florida dhe potencialisht një martesë një ditë.

Loading...