Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë probleme në të gjithë botën.

Sipas mediave ndërkombëtare, shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

T mobile In article [1]

Problemet janë vënë re edhe në Maqedoni të Veriut, dhe shtete tjera të Ballkanit.

Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma.