Në Kinë, kushton vetëm 90 cent për t’u shitur si milioner në mediat sociale.

Ata që ëndërrojnë të mbushin boshllëkun e tyre material në internet pa pasur ndonjë të tillë, mund të paguajnë për shërbimet që mund të shfaqin pamjet që tregojnë makina luksoze sportive, turne rezidenciale dhe madje edhe tufa parash, transmeton lajmi.net.

Këto klipe me gjatësi prej 10 sekondash, duken sikur ishin marrë nga vetë përdoruesit ndërsa tregonin stilin e jetesës së tyre luksoze.

Shërbimet e tilla janë duke u reklamuar në faqet e tregtisë elektronike si Taobao dhe çdo video kushton vetëm rreth gjashtë juanë (90 cent), sipas faqes së lajmeve ‘Pear’ dhe transmetuesit shtetëror CCTV.

Praktika tashmë është bërë një ‘zinxhir furnizimi’ i qëndrueshëm për bizneset, shtoi CCTV.