Dyzetë e tetë vjeçari L.S. nga Tetova, i punësuar në Agjencion për sigurim, dje (15-prill) ka denoncuar se rreth orës 10.00, në Stacionin e autobusëve në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikishtë nga 27-vjeçari B.K. shtetas i Shqipërisë.

Sulmuesi B.K. menjëherë është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...