Shqiptari nga Gjermania me BMW thej rekord për 6 or e 31 minuta mrrin nKosovë

Nje shqiptar nga gjermania mrrin ne kosove per 6 or.. dhe ne disa momente ai vozit deri 328km ne or kjo so normale.

Për shpejtesin qe aj e bën nuk e besoj qe keni par ndonjeher kjo është cmenduriia ma e madhe qe keni pare.