Në Qytetin e Shkupit do të hapet Asambleja e 14-të  e përgjithshme e NALAS (Rrjetit të Shoqërive të Pushteteve Lokale nga Evropa Juglindore).

Asambleja e Përgjithshme e NALAS do të mbahet sot dhe nesër në Shkup, ndërsa do ta hapë kryebashkiaku i Shkupit Petre Shilegov.

Shilegov si kryetar i BNJVL-së vjet mori pjesë në Asamblenë e përgjithshme të NALAS që u mbajt në Bërdo , Slloveni.

Në Asamblenë e përgjithshme u përzgjodh edhe kryesia e re. Duke u nisur nga  kryesimi   i radhës, Shilegov  u emërua  kryetari i parë i NALAS për  vitin 2018.