Dje një qytetarë i Gostivarit ka filmuar një çift duke bërë marrdhënie në një hotel në Gostivar. Ai është shqetësuar pasi çifti i ka pasur dritaret hapur dhe të gjithë kalimatërt kanë mundur që të shohin.

“Tung Pa Censurë, çdo natë na shqetësojnë këto pamje nga hotel Hil*on në Gostivar! Nuk e di si nuk kanë turp, le të bëjnë gjeste të tilla por jo kështu sepse gjithcka duket në rrugë dhe na shqetëson, kemi fëmijë kemi familje…
Mendoj se nuk është në rregull!” ka shkruar qytetari i Gostivarit.

Loading...