Schneider Electric tha të hënën se hyri në një marrëveshje pesëvjeçare globale me kompaninë e naftës dhe gazit BP, shkruan Reuters, përcjell “Bota sot”.

Schneider do të punojë si një nga kontraktorët kryesorë të PB të energjisë elektrike.

Sipas kushteve të marrëveshjes, krijuesi i pajisjeve elektrike franceze do të ofrojë dizajn të plotë dhe shërbime inxhinierike, duke përfshirë optimizimin, menaxhimin e projekteve dhe integrimin, menaxhimin e zinxhirit të furnizimit dhe furnizimit.

Loading...