Në preskonferencën e ftuar për gazetarët nga BFI-ja, Ulema Ef. Sulejman Rexhepi në pyetjen e gazetarëve se a do të rrespektohet vendimi gjyqësor dhe a do të zëvendësohet nga Skender Buzuku.

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni ka mohuar një gjë të tillë, ai gjithashtu deklaroi se vendimi gjykatës është i njëanshëm dhe se BFI-ja, asnjëherë nuk do të lejojë të emërohet një marionetë e dirigjuar nga shteti.

“Ju betohem në Allahun tim, nëse ai është musliman, atëherë edhe qentë janë musliman” – është përgjigjur kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë në lidhjen më poshtë: