Në këtë video, shihet policia teksa lag me ujë me presion gazetarët dhe kameramanët, të cilët po raportojnë prej disa orësh në protestën e opozitës para godinës së Parlamentit.

Siç shihet nga video autoboti i Policisë së Shtetit ka hedhur ujë në drejtim të përfaqësuesve të medias, raporton BIRN.

Gazetarët dhe foto-reporterët e pranishëm në vendngjarje janë befasuar, teksa Policia hodhi ujë me presion në drejtim të tyre.

Loading...