Mbrëmë rreth orës 22:20 minuta në Tetovë, policia ka privuar nga liria personin me iniciale R.V. 34 vjeç nga fshati Xhepçishtë i Tetovës. Gjatë kontrollit tek ai është gjetur drogë (heroin), personi në fjalë është ndaluar nga policia dhe pas dokumentimit të rastit ndaj të njëjtit do të ngrit kallëzim penal.

Loading...