Sasha Sobhani është miliarderi iranian, i cili ka qenë në lidhje dashurie me këngëtaren Morena Taraku.

Por një muaj pasi u zbulua nga mediat, Morena Taraku dhe Sasha i dhanë fund raportit të tyre.

Gjithsesi duket se fiksimi i tij janë vajzat shqiptare nuk ka fund!

Kësaj radhe miliarderi iranian ka etiketuar bukuroshen Vildane Zeneli, ku edhe në llogarinë e tij ka publikuar një fotografi të saj, duke i vënë një figurë ‘zjarri’ në të.

Javë më parë, kur Morena Taraku festoi ditëlindjen, nuk mungoi edhe urimi nga Sasha Sobhani, i cili publikoi një fotografi të saj, ku shkroi ‘Urime ditëlindjen”.

Image