7 shtepi e nje banese veç sot

Histori te ndryshme e vuajtje te medha, megjithate nga sot vuajtja e tyre zbehet dhe historia ndryshon sepse po behen mw strehim te ri

Me Vushtrrin e kishim ba merrveshjen per ndertimin e 25 shtepive per familjet nevojtare ,Sot perfundoj nisja e ketyre 25 shtepive ne komunen e Vushtrris ,Jetima, Veteran, Invalid e familje me anetare te semur
,Keto ishin familjet qe ju nis ndertimi i shtepive te reja

Diten e mbyllem me nje surperize tjeter, ishim dhe e vizituam Gazmend Ademin dhe familjen e tij ne fshatin Berbeniq te Mitrovices

Gazmendi vet invalid, gruan e semure me kancer, jetonin ne nje vende plote lageshti e me kushte shume te renda
Ne gjate vizites ja beme surprize lajmin se ata po behen me banese te re dhe i morem nga aty e i derguam ne banesen e tyre te re

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

Loading...