Me 05.04.2019 në ora 15.00 në SPB Veles, S.S.(49) nga Velesi ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 14.50 në shtëpinë e prindërve të tij, e ka parë nënën e tij D.S.(74) me lëndime të shkaktuara nga burri i saj L.S.(74), transmeton Almakos.

D.S. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm në Veles. Po ndërmerren masat për gjetjen e L.S. dhe zbardhjen e rastit.

Loading...