Skuadra e Los Angeles Lakers ka ndërprerë bashkëpunimin me trajnerin e deritanishëm, Luke Walton.

Lakers të udhëhequr nga Walton në pankinë dhe LeBron James në parket dështuan që të sigurojnë një vend për fazën ‘play off’.

Kështu me mirëkuptimin e skuadrës dhe vet trajnerit, palët kanë ndërprerë bashkëpunimin e ndërsjellë, shkruan faqja zyrtare e Lakers në ‘Twitter’.

Më herët gjatë kësaj jave, edhe Magic Johnson ishte tërhequr nga posti i tij, duke bërë që kryesia e Lakers të shpërbëhet para sezonit të ardhshëm.

Mbetet të shihet se si do të organizohet skuadra për sezonin e ardhshëm, sigurisht rrotull ‘mbretit’ James.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();