Pasi ta shtypni lëngun e limonit përdoreni lëvoren e tij në ndonjë sallatë apo në ndonjë mënyrë tjetër sepse përfitimet shëndetësore janë të mëdha:

Përmirëson shëndetin e kockave

Trajton stresin

Çrrënjos toksinat

Lufton kancerin

Redukton kolesterolin

Parandalon sëmundjet që lidhen me zemrën

Mirëmban shëndetin oral dhe higjienën

Ndihmon në humbjen e peshës

Lufton sëmundjet e lëkurës.

Loading...