Alban Skënderaj është një nga kantautorët më të pëlqyer në publikun shqiptar.

Projektet e tij muzikore, janë ndër më të pëlqyerat nga audienca shqiptare.

Ai gjithashtu është shumë i lidhur me vajzën e tij, Ameli dhe bashkëshorten Miriam Cani, dhe këtë e tregon herë pas herë në rrjetet sociale.

Kantautori ka bërë së fundmi në rrjetet sociale një dedikim mjaft të bukur ndaj dy personave më të rëndësishëm për të.

Ai ka publikuar një foto të tyre dhe krahas saj ka vendosur emojin e botës, çka nënkupton që ato janë bota për Skënderaj.

Nuk është hera e parë që ai dhe Miriami i dedikojnë njëri-tjetrit postime të ëmbla në rrjete sociale.

Image
Loading...