Përmban edhe niacin, i njohur edhe si vitamina B3, e cila është e shkëlqyeshme për qarkullimin e gjakut dhe përmirësimin e kolesterinës së mirë, transmeton Gazeta “Zëri”.

Mishi i kuq është një burim i përsosur i të gjithë përbërësve të nevojshëm për ndërtimin e masës muskulore gjatë aplikimit të ushtrimeve trupore, sidomos për meshkujt. Një copë e mishit të kuq prej 200 gramësh përmban rreth 50 gramë proteina dhe vetëm 6 gramë yndyrë.

Duke pasur parasysh se ka vetëm 265 kalori, ky biftek është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo person që praktikon ushtrimet.

Përmban edhe niacin, i njohur edhe si vitamina B3, e cila është e shkëlqyeshme për qarkullimin e gjakut dhe përmirësimin e kolesterinës së mirë. Mishi i kuq gjithashtu përmban sasi të mirë të ushqyesve, si zink, i shkëlqyeshëm për shëndetin e prostatës, hekur, një përbërës kyç në shpërndarjen e oksigjenit në qelizat e gjakut dhe selen, i cili forcon sistemin imunitar.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();