Në emisinonin debativ në Klan Maqedoni , Menduh Thaçi u përgjigj edhe rreth ngjarjeve të fundit në BFI.

”Ai është nje kriiminel , ai ska pikë lidhje me muslimanizëm, ai nuk ka asnjë pikë vote gënjen.

Ai nuk ka lidhje as me din as me iman, ai e ka ndëruar kushtetutën dhe e ka bërë veten të perjetshem, një njeri që nuk jep përgjegjesi askund.

Loading...