Kampet famëkeqe të organizatës terroriste ISIS tanimë pothuajse janë boshatisur tërësisht. Kjo, falë kërkesës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës që gratë dhe fëmijët që gjendeshin aty të tërhiqeshin dhe të dërgohen në shtetet e tyre.

Një fat të tillë e patën edhe familjet nga Kosova. Mbi 110 gra/fëmijë kosovarë kanë arritur në Prishtinës pas më shumë se katër vitesh.

Mirëpo, çfarë kishin vepruar gratë e tjera të botës kur kishin arritur t’i iknin terroristëve të ISIS-it.

Në videon më poshtë shihen të njëjtat teksa i djegin mbulesat e zeza, apo të njohura si burkas.

Ndërsa, fotot me poshtë të grave kosovare të kthyera nga Siria

Loading...