Christine McGuinness ka treguar asetet e saj të kolme, ndërsa është djersitur gjatë ushtrimeve të jogas me yllin e Hollyoaks, Sarah-Jayne Dunn.

Ato të dyja janë personalitete të njohura të televizionit dhe kanë treguar asetet e tyre seksi në postimet e fundit.

Christine McGuinness dhe Sarah-Jayne Dunn kanë zgjedhur që t’i ngritin temperaturat, në një moment kur pritet që të lançojnë koleksionin e ri për verë “NEU Apparel” .

Ylli i “Real Housewives of Cheshire” (30) dhe aktorja e Hollyoaks (37) kanë shkëlqyer në këtë fotosesion, i cili është bërë në Kështjellën e Cheshire në Peckferton.

Loading...