Në ditët në vijim sipas një kumtesë nga zyra e informimit të misionit të KFOR-it në Prishtinë, njoftohet se do të ketë një stërvitje të planifikuar të trupave shumëkombëshe të KFOR-it në të gjithë vendin, posaçërisht në perëndim dhe veri të Kosovës.

“Ne jemi këtu që të ofrojmë dhe mundësojmë siguri dhe mjedis të sigurt”, thuhet në kumtesën e KFOR-it

Kumtesa është dërguar sot në mbrëmje në njofton Radio “Kosovska Mitrovica”