Volkswagen do të paraqesë së shpejti konceptin I.D. Roomzz, SUV elektrik, e cila do të jetë perla e kompanisë në këtë segment.

Në prag të premierës në Shangai, VW ka zbuluar pamjen e kësaj makine me fotografi “teaser” që tregon linjat, brendësinë dhe pultin me një ekran masiv.

Vetura do të debutojë në treg në 2021 në Kinë dhe në pjesën tjetër të botës.