Andrra Destani e cila pas martesës me këngëtarin e njohur të muzikës popullore Sinan Hoxha u bë shumë e ndjekur në rrjete sociale.

Çdo gjë që ka lidhje me jetën private të këngëtarit dhe Andrrës përbëjnë interes për publikun.

Gjithashtu Andrra është shumë aktive në rrjetin social Instagram dhe sot na ka prezantuar me princin e saj në kohën e adoloshencës.

Bëhet fjalë për vëllanë e saj, Amdi, për të cilin thotë se është Princi i parë i çdo vajze.

“Një vajzë mund të gjejë dashurinë e jetës së saj, mbretin e saj, por vëllai i saj do të jetë princi i saj i parë”, shkruhet në postimin e bërë nga një faqe e fansave të Andrrës.

Në këtë foto që i përket vitit 2011, Andrra nuk njihet duke e krahasuar me atë që është sot.

ImageImage