Richard Schaefer është një dizajner kostumesh shumë i talentuar, si dhe një tifoz i madh i përrallave, veçanërisht ato të treguara nga filmat e Dinsey dhe nuk është rastësi që specializimi i tij është pikërisht për të krijuar kostume të frymëzuara prej tyre.

Megjithatë, Richard gjithashtu e di se ai ka një pamje mjaft androgjene dhe luan me këtë faktor, duke mos kufizuar veten në realizimin e kostumeve të princeshave dhe princave, por duke i veshur të dyja ai vetë për t’u dhënë atyre një demonstrim praktik, duke krijuar gjithashtu një blog ku ai tregon krijimet e tij.

Rezultati është krejtësisht interesant, duke pasur parasysh se nuk ndodh çdo ditë të shikojmë të njëjtin person që bëhet herë princ dhe herë princeshë.

Loading...