Hazir Maliqi nga fshati Busavatë, deri dje ka jetuar në Kamenicë, mirëpo nga sot ai vendbanim ka Rijekën e Kroacisë.

Duke pë.rzier kafenë e fundit në qytetin ku l.indi dhe k.rijoi familje, ai tregon se me shumë vështirësi ka zgjedhur që të lë më shumë se gjysmën e familjes, shkruan Reporteri

Loading...