Drejtori Ekonomik i Klinikës Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë, Valon Bela sot ka takuar zv. Sekretarin e Qeverisë dhe Kryetarin e grupit ndër-resor për implementimin е Ligjit për gjuhën shqipe, z. Tahir Hani ku kanë biseduar në lidhje me implemtnimin e gjuhës shqipe në Klinikë.

“Takim pune me zv. Sekretarin e Qeverisë dhe Kryetarin e grupit ndër-resor për implementimin е Ligjit për gjuhën shqipe, z. Tahir Hani.
Takimi kishte të bëj me interesimin e Klinikës Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë për implementim sa më të gjërë dhe preciz të Ligjit për gjuhën shqipe.
Falënderova z. Hani për bashkëpunimin, përgjigjet e tij dhe daljen në ndihmë të Klinikës sonë sa herë që është e nevojshme” ka shkruar Bela.