Këtu është një test i thjeshtë logjik: ne ju kërkojmë të mendoni se kush prej këtyre personazheve është me dorën e majtë. Vetëm shikoni mirë dhe mendoni me qetësi.

Ka ushtrime zbavitëse dhe analiza logjike që gjithmonë vijnë në dobi për të mbajtur mendjet tona të trajnuara.

Duke nënshtruar trurin tonë në këto teste të vogla është shumë e dobishme për të siguruar një elasticitet të caktuar të mendimit dhe për të shmangur ndjenjën me ingranazhet e ndryshkura.

Ushtrimi i vogël që ne ju propozojmë kërkon në mënyrë specifike që të identifikoni se cili nga personazhet në vijim përdor dorën e majtë.

Për të gjetur përgjigjen e duhur, të gjithë ju duhet të bëni është të mendoni. Secila nga këto personazhe ka një profesion të caktuar. Shiheni më vonë për përgjigjen e saktë.

Ne kemi një kamerier, një kitarist, një këngëtar, një bloger dhe një piktor, respektivisht. Përgjigja e duhur për këtë test logjik është: kamerieri.

Dhe kjo është për shkak se kushdo që e bën këtë punë ka tendencë për të sjellë tabaka me dorën e djathtë, në mënyrë që ai pastaj mund të trajtojë dhe të shërbejë ushqim brenda me dorën e majtë.

Image
Loading...