Facebook dëshiron që përdoruesit të komunikojnë përmes platformës kryesore, dhe gjithashtu që aplikacionet të mos funksionojnë në mënyrë të pavarur.

Jane Manchun Wong, një ekspert në zbulimin e lajmeve të aplikacioneve, ka botuar në llogarinë e tij në Twitter se si rrjeti social ka filluar testimin e kësaj mundësi të re për përdoruesit, për të parë biseda dhe kontakte të tyre nga rrjeti social, pa hapje tjetër.

Përmes një postimi, Wong tha:

Facebook po i sjell përsëri bisedat aplikacionit për t’u kthyer në mesazhet e integruara”
Sidoqoftë, deri më tani kjo iniciativë po testohet në një grup të përzgjedhur njerëzish, prandaj ky seksion ka vetëm disa funksione të tij të disponueshme si dërgimi dhe pranimi i mesazheve, por pa qenë në gjendje të bëjë thirrje ose të dërgojë fotografi.

Loading...