Një fëmijë ka mbetur i vde kur dhe një tjetër është pla gosur fshatin Kokërdhak, në Bulqizë pasi ishin duke luajtur me një granatë e cila ka shpër thyer.

Mësohet i mituri ka humbur jetën në spitalin Bulqizës.

Ndërkohë që një vajzë e mitur është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe është nisur me helikopter drejt Tiranës.

Loading...