Sado vite të kalojnë, Çiljeta Xhilaga mbetet nga një këngëtaret më simpatike shqiptare. Prek vitesh në skenë, Çiljeta jo rrallëherë ka thyer edhe tabu. E sinqertë dhe pa komplekse, Çili madje ka guxuar ta pranojë edhe publikisht, kur ka kryer operacione plastike. Siç ka ndodhur edhe herët e tjera, Çili ka treguar vetë se ka bërë zvogëlimin e gjoksit, si edhe ka kryer një ndërhyrje estetike në mjekër, për të perfeksionuar fytyrën e saj.

E radhës që Çili ka vendosur është të kryejë një liposkulpturë (heqje e dhjamit). Që pas lindjes së djalit, Çiljeta si të gjitha nënat është përpjekur që të ruajë trupin në formë. Përmes një video të publikuar në Instagram, ajo na tregon procesin e kësaj ndërhyrjeje. Ne mezi po presim të shohim rezultate të tjera nga Çili!

Loading...