Tre qytetarë nga rajoni i Tetovës janë arrestuar pas një kontrolli nga ana e policisë.

Ata janë ndaluar nga zyrtar policor në rrugën lokale të fshatit Zherovjan, ndërsa në veturën në të cilën po udhëtonin është gjetur mar.ihuanë.

Nga policia kanë konfirmuat se bëhet fjalë për dy persona të moshës 27 vjeçare dhe një i moshës 18 vjeçare. Te tre nga fshati Sellarcë.

Loading...