Edhe Andrra Destani ishte pjesë e dasmës shumë të përfolur të martesës së djalit të Remzie Osmanit.

Image

Ajo është dukur mahnitëse në këtë aheng, me një fusta elegant dhe grim e flokë që i kanë shkuar për mrekulli dukjes që ka përzgjedhur.

Andrra është shfaqur me flokë e grim në ngjyrë karameli ndërsa edhe në pozat që ka postuar duket se me të vërtetë ka qenë ylli i mbrëmjes.