Prokuroria themelore publike Gostivar parashtroi aktakuzë ndaj një personi për vepër të kryer penale “vrasje”. Me aktakuzën e parashtruar, prokurori kompetent publik në Gjykatë parashtroi edhe propozim për vazhdimin e masës së paraburgimit për personin e akuzuar.

Siç lajmëroi Prokuroria publike, bëhet fjalë për ngjarjen e padëshiruar të 29 dhjetorit të vitit 2018 kur i akuzuari rreth orës 17:00 në objektin hotelierik në Kërçovë me paramendim e ka privuar nga jeta pronarin e objektit.

Pa shkas dhe arsye të mirë, pasi që paraprakisht kanë biseduar për angazhimin e tij në ndonjë punë, i akuzuari e ka sulmuar të dëmtuarin, duke i shkaktuar plagë vdekjeprurëse nga thika.

Loading...