Ali Ahmeti, kryetari i BDI-së, i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat, i pyetur nëse ndihet i kërcënuar nga vazhdimi i punës së PSP-së, lidhur me aferën Maxhar-Telekom, ai tha se nuk ndihet i kërcënuar sepse është i pafajshëm edhe se ato janë vetëm shpifje të bëra nga struktura të caktuara. Madje ai shtoi se BDI-ja e ka mbështetur e përkrahur Prokurorinë Speciale, dhe do të vazhdojë ta bëjë edhe në të ardhmen.

Fare nuk ndjehem fajtor dhe nuk kam arsye të ndjej frikë për diçka të tillë sepse ajo është një shpifje e bërë prej strukturave të caktuara të ish-sistemit. Ne e kemi mbështet PSP-në, i kemi dhënë përkrahje të plotë dhe do t’i japim edhe në të ardhmen- tha Ahmeti.