19’ Balaj për mrekulli deri të Balliu por goditja e tij u shmang nga portieri Gunok.

17’ Turqia shton presionin në drejtim të portës së Turqisë.

14’ Balaj në situatë të mirë dhe në pozitë ballore gjuajti lehtë në duart e portierit turq edhe pse kishte opsione tjera që të pasojë te bashkëlojtarët.

13’ Turqit duken mjaft të rrezikshme, por mbrojtja e Shqipërisë deri me tash është në nivelin e duhur.

11’ Te dyja kombëtaret masin forcat e njëra tjetrës dhe synojnë përmes nddonjë kundërzbritje që të shënojnë.

4’ Lojë mesatare dhe që pritet në çdo moment që ndonjëra nga kombëtaret të shpërthejë me gol.

1’ Ndeshje që po zhvillohet në Shkodër dhe në stadium janë rreth 13 mijë shikues.

Loading...