Armando, i quajtur Luis Hamilton midis pëllumbave, u shit në ankand për një rekord prej 1.25 milion eurosh.

Shtëpia e Ankandit Pipa tha se Armando pesëvjeçar ishte pëllumbi më i mirë bishtgjatë belg i të gjitha kohërave dhe ishte pensionuar kohët e fundit.

“Edhe në ëndrrat më të egra, nuk mund të shpresonim që ta arrijmë këtë çmim. Ne ishim duke shpresuar për 400.000 dhe 500.000 dhe kemi ëndërruar rreth 600.000 euro,” tha Nicolas Giselbrecht, drejtor i Pipa.

T mobile In article [1]

Ai tha se dy klientë kinezë konkurruan dhe se ata ngritën çmimin nga 532,000 euro për vetëm një orë në rreth 1.25 milion euro.

Giselbrecht shtoi se gjithçka dukej e pabesueshme, pasi çmimi i zakonshëm për vrapuesit e pëllumbave është rreth 2.500 euro.