Khloe Kardashian u nda nga Tristan Thompson, për shkak të tradhtisë së këtij të fundit.

Ajo nuk ka preferuar që të flas publikisht për këtë ndarje, por postimi i fundit që bëri në Instagram, lidhet pikërisht me këtë çështje.

Khloe ripostoi disa fjalë që i kishte shkruar në vitin 2016, ku ndër të tjera shkruan “Ta lësh të largohet nuk do të thotë se nuk iu intereson më. Vetëm të bën të kuptosh se personi i vetëm që e ke në kontroll të vërtetë është vetëm vetja. Mjerisht, Mund të shprehni vetëm mendimin tuaj për një situatë. Ju nuk mund ta doni jetën e tyre më shumë se ata vetë. Unë besoj në kohën. Unë besoj se koha është gjithçka.”

“Njerëzit thonë se koha shëron të gjitha plagët … them se koha shëron plagët, por mbeten shenja për t’ju kujtuar atë që keni kaluar dhe për atë që keni mbijetuar”. Ndonjëherë personi që ju doni më së shumti është personi që ju jeni më mirë pa të. ”, shton ajo.

Loading...