Janë publikuar formacione për miqësoren mes Argjentinës e Venezuelës.

Lionel Messi, i cili ka munguar për Argjentinën që nga Botërori “Rusia 2018”, është rikthyer në skuadër dhe është titullar në miqësoren kundër Venezuelës.

T mobile In article 1