49 vjeçari M.T nga Gostivari i cili ka qenë shofer i autobusit Durmo Turs është lishuar për mjekim në shtëpi. Siç informuan nga Spitali  8 Shtatori zyrtarisht kanë humbur jetën 14 persona dhe mbi 30 të lënduar

Për momentin katër  viktima janë identifikuar  Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Onur Sadiku dhe Besim Kamberi i cili sot varroset pas namazit të Iqindisë, njofton TetovaSot.

Ndryshe sot ndërroi jetë edhe një i aksidentuar ku numri i të vdekurve ariti 15 dhe mbi 30 të lëdnuar.

Sot gjithashtu në Gostivar do të mbahet mbledhje komemorative ku i pranishëm do të jetë edhe kryeministri Zoran Zaev./TS/

 

Loading...