Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show tek Shpetim Desku, është i ftuar një mysafir special.

Ai ishte reperi Cliqme.

Reperi afrikan, ka sjellur atmosferë interesante në emision. Ai aty ka kënduar, ka vallëzuar e madje ka kërkuar edhe një vajzë kosovare për nuse.

Por, siç duket kërkesa e tij u mor parasysh, pasi ai u ‘martua’ në emision me një vajzë kosovare, vajza kosovare ndër pyetjet që ia bëri ishte edhe “A ke para ti” ?

Megjithatë martesa e tij në emision me një kosovare ka qenë vetëm sa për show dhe jo e vërtetë.

Loading...