Kryeministrja May tha se sugjeroi tre ndryshime për kundërshtimin irlandez në marrëveshjen e tanishme, në Bruksel javën e kaluar.

Këto janë:

Ndalesa është zëvendësuar me marrëveshje alternative për të shmangur një kufi të vështirë midis Irlandës së Veriut dhe Irlandës

Një afat kohor ligjor i detyrueshëm për backstop ekzistuese

Ose një klauzolë e përjashtimit ligjërisht të detyrueshme njëpalëshe ndaj atij ndalimi.

Loading...