Policia e Stambollit gjatë një aksion të zhvilluar gjatë ditës së sotme ka bllokuar mbi dy ton drogë. Lajmi është konfirmuar nga ministri i Punëve të Brendshme të Turqisë Suleyman Soylu, i cili iu tha mediave se për këtë janë arrestuar mbi 200 tregtarë droge.

Thumbs B C 85d8511bd298c73e6e72913c218d9118

Operacioni është  zhvilluar në Bursë pranë provincës perëndimore të Turqisë. Në operacion morën pjesë të paktën 4 000 policë dhe bashkë me ta edhe njësiti special.

Loading...