Një nga viktimat e tragjedisë së djeshme në rrugën Shkup-Tetovë, afër fshatit Llaskarcë, është edhe 19 vjeçari Onur Sadiku. Familja e tij janë familje gurbetqarësh në Poreç të Kroacisë, kurse Onuri sapo kishte filluar studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, rrëfejnë fqinjët e tij për Gazetën Lajm.

Ata e përshkruajnë Enurin si djalosh shembullor edhe në shkollë por edhe në jetën private. “Ai kishte ëndërr të jetës të ju ndihmojë njerëzve, prandaj edhe kishte zgjedhur fakultetin e mjekësisë”.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...