Një dentist rus, që mesa duket ka një vetëbesim të tepërt, i ka lënë të gjithë pa fjalë.

Ai ka postuar një video në rrjetet e tij sociale, kur tregon sesi është i aftë të heqë edhe dhëmbët e tij, pa asnjë ndihmë shtesë.

Ai ka një faqe në Facebook me emirn Doctor Yakhyaev dhe aty e ndjekin të gjithë ata që u pëlqen të shohin sesi ai bën punën e tij të përditshme. Qoftë edhe nëse pacienti është ai vetë.

Në videon më poshtë, ai i injekton vetes një gjilpërë për mpirje lokale dhe më pas nis procesin e shkuljes.

Loading...