Sot në zyrat e Aleancës për Shqiptarët në Strugë, Kryetari i Aleacës, Ziadin Sela priti në një takim Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Shkëlqesinë e Tij, Xhes Bejli.
Takimi u realizua sipas agjendës së Ambasadorit Bejli para largimit të tij nga pozita e Ambasadorit në Maqedoni.
Gjatë takimit miqësor, qendër e bisedës ishte situata aktuale politike, planet e ASH-së për të ardhmen, si dhe vendimet e fundit politike me rastin e ndryshimeve kushtetuese, ndryshimin e emrit dhe së fundi nënshkrimi i Protokolit për pranimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ambasadori përshëndeti qëndrimin konstruktiv të Aleancës për Shqiptarët gjatë gjithë procesit, prej te hapja e Kushtetutës dhe deri në nënshkrimin e Protokollit.
Kryetari i Aleancës për Shqiptarët në takim u shoqërua nga Kryetari i Degës së Strugës, Imer Imeri dhe Kryetarja e Asamblesë së Gruas në Strugë, Premtime Zylali.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();