Tridhjetë e dy vjeçari I.S. nga Gostivari, dje (8-janar) ka denoncuar se një ditë më herët rreth orës 18.00, nga shtëpia e tyre në rrugën ,,Mara Ugrinova,, në Gostivar, në drejtim të panjohur është larguar motra e tij 28-vjeçare Sh.T, njofton SPB-Tetovë.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e  të humburës Sh.T.

Loading...