Dyzetë e nëntë vjeçarja D.J. nga Tetova, dje (4-janar), ka denoncuar se nga data 31 dhjetor 2018 në ora 09.00, nga shtëpia është larguar djali i saj 19-vjeç B.J. dhe ende nuk është kthyer në shtëpi.

Meren të gjitha masat për gjetjen e tij.

Loading...