“Bashkim Tours” ka nisur linjën e rregullt për të gjithë vizitorët në Kodrën e Diellit.  Nisja nga VERO do të bëhet në ora 08:30, nga Pallati i Kulturës në ora 08: 45, nga Xhamia e Larme në ora 08:50 dhe nga Teleferiku në ora 09: 00 ndërsa kthimi nga Kodra e DielitTetovë bëhet në ora 16:00

Për të shkuar nga Tetova në Kodrën e Diellit dhe anasjelltas bileta kushton 200 denarë.