Dyzetë e gjashtë vjeçari nga Tetova, mbrëmë (4-janar), gjysmë ore pas mesnate, ka denoncuar dhunë familjare të cilën e ka kryer bashkëshortja e tij 45-vjeçare, e cila e ka sulmuar fizikisht, dhe më pas e ka thirur edhe vëllain e saj, i cili gjithashtu e ka sulmuar fizikisht.

Rasti i denoncuar është zbardhur në tërësi, ndërsa të involvuar janë paralajmëruar me shkrim.

Loading...